BeijerIMG

Van het bestuur,

Alweer een nieuwe BVK met een aantal mededelingen!

Vrijwilligers

We hebben er weer een nieuwe barvrijwilliger bij! Petra Leegstra heeft zich aangemeld en ook al een zaterdagochtend “meegedraaid”. We zijn hier Superblij mee en…. heel veel succes Petra!! Maar…….er kunnen altijd meer bij. We zijn nog altijd op zoek naar nieuwe en vooral jongere vrijwilligers! Want eerlijk is eerlijk, de vergrijzing slaat een beetje toe! Binnenkort komt er in het dorp en op de socials een leuke aankondiging van hoe we/ jullie aan nieuwe vrijwilligers kunnen komen, wordt vervolgd.

NL doet

De Nationale vrijwilligers dag van NL-doet op zaterdag 16 maart is weer geweest en was voor de Beijer wederom een succes. 09.00 Uur waren de vrijwilligers aanwezig en zijn ze begonnen met eerst oud groen uit de perken te halen. Na een gezellige koffiepauze zijn ze begonnen met het vernieuwen van deze zelfde perken. De nieuwe beplanting, aangeschaft bij Twien van e Fjildwei, zit er weer in en alles ziet er weer keurig uit! Bedankt mannen!!

Jeugdhonk

Het Jeugdhonk draait momenteel erg goed. Er komen veel kinderen op af. Er is wel gesproken over het verscherpen van de regels want het gaat nu, tijdens de paar uurtjes dat het honk open is, rondom de Beijer wel eens een “mis”.

Jaarvergadering

Als het goed is heeft iedereen een uitnodiging gekregen voor de Jaarvergadering. Deze zal plaats vinden op vrijdag 12 april! Van harte uitgenodigd!

Namens het bestuur,

Annechien v/d Veen
MFC De Beijer

Waar

Adres

Tjaerdawei 42b
Rinsumageast

Email

reserveringen@mfc-debeijer.nl

© MFC de Beijer. All Rights Reserved.
Distributed By: Info4you.nl